Training-uri

https://ageo.ro/biz/wp-content/uploads/2016/06/portfolio6.jpg

Training-uri

Ajută-ţi echipa să crească!

Dezvoltarea profesională a membrilor ei este esenţială pentru dezvoltarea organizaţiei. Oamenii au nevoie de formare şi de sprijin pe parcursul întregii lor cariere, pentru a-şi dezvolta abilităţile şi a continua să lucreze în mod eficient.

Specialiştii AGEO Biz îţi pun la dispoziţie traininguri specializate de dezvoltare personală si branding personal, public speaking, comunicare interpersonala, managementul relatiei cu clientii, relatii publice şi event based marketing strategies, pentru ca tu şi echipa ta să fiţi la cel mai înalt nivel!


Agenţia noastră organizează şi o serie de conferinţe, cursuri şi trainiguri tematice:

1.     Conferinta “Business Engine Optimisation”  conferinţă de o zi la care sunt invitaţi diverşi antreprenori, speakeri şi specialişti în domeniul managementului afacerii, al marketingului, al comunicării, al identităţii de brand şi al inovării de business pentru a prezenta modelul lor de succes şi pentru a oferi participanţilor sfaturi şi idei ce pot fi aplicate concret în orice tip de afacere.

2.     School of PR&EBM Strategyprogram intensiv de training de două zile, ce pune bazele şi prezintă principiile de succes pentru campanii de relaţii publice, comunicare, management de eveniment şi punctează modalitatea prin care astăzi campaniile de marketing şi relaţii publice trebuie să aibă impact. În cadrul trainingului sunt invitaţi jurnalişti şi alţi specialişti care prezintă diverse studii de caz şi modele de bune practici în PR şi EBM.

3.  Curs de specializare: Asistent Relații Publice și Comunicare – curs acreditat ANC (cod COR 333906- studii medii) care se adresează persoanelor interesate să își desfășoare activitatea în cadrul departamentelor de marketing, relații publice și comunicare.

4.     GM Master Class Academyîn parteneriat cu CBC România – program avansat de training în 5 module, 3 zile/modul, dedicat managerilor de top pentru a descoperi metodologia şi strategia de a performa în afaceri şi de a-şi optimiza “motorul” afacerii.

Alte traininguri tematice la cerere:

5.     Comunicare cu Clienţii

6.     Bune maniere în afaceri

7.     Mixul de Marketing în Brandingul Personal

8.     Antreprenoriatul la început de drum – de la idee la… profit

9.     Organizarea şi Managementul de Eveniment

10.     Agenda Nunţii Tale – cum să fii o mireasă relaxată şi să ai o nuntă de poveste

11.  Arts & Crafts – workshop de creaţie şi inspiraţie pentru petreceri