https://ageo.ro/biz/wp-content/uploads/2023/08/curs-PB-BP-1.png

Înscrie-te acum!

AGEO Biz organizează, pe durata a trei zile (22-24 septembrie 2023), un nou curs de Public Speaking şi Branding Personal, ce îţi va arăta cine eşti, ce poţi să faci şi cât de bun poţi să fii!

Vino, provoacă-ţi limitele, acceptă progresul şi descoperă succesul!


OBIECTIVE TRAINING:
1. Transmiterea de tehnici şi de strategii de evaluare personală pentru determinarea şi identificarea brandingului personal;
2. Evaluarea şi îmbunătăţirea abilităţilor de vorbire în public;
3. Transmiterea de strategii de vorbire în public, conştientizare a limbajului corpului şi împuternicirea vorbitorului pentru a avea siguranţă şi încredere în faţa publicului potenţial;
4. Organizarea de sesiuni practice de lucru pe teme concrete de public speaking şi branding personal;
5. Transmiterea de tehnici de vorbire în public, realizarea unui discurs şi însuşirea acestor informaţii prin exerciţii practice individuale şi de grup.


BENEFICII PARTICIPARE:
1. Servicii de training specializat pe tema “Public Speaking şi Branding Personal”;
2. Evaluarea personalităţii fiecărui participant prin diverse teste de competenţe şi evaluare personală;
3. Abordare teme diverse: marketing, comunicare, programare neuro-lingvistică, strategii de branding şi marketing personal, comunicare interpersonală, public speaking, evaluare psihologică, tehnici teatrale scenografice etc.
4. Program organizat dinamic, îmbinând teoria şi practica pentru a crea dinamica în grup şi relevanţa asupra informaţiilor predate;
5. Posibilitatea de a participa la un exerciţiu personal de public speaking pe o scenă cu microfon pentru fiecare participant în baza unui program de pregătire în prealabil;
6. Identificarea ocaziilor şi a domeniilor de intervenţie şi îmbunătăţire în viaţa personală, academică şi cea profesională, în aria de public speaking;
7. Dezvoltarea abilităţilor de interacţiune cu publicul prin interacţionare directă în cadrul testării şi prin evaluarea rezultatelor;
8. Livrabile: Evaluare personală, Suport de curs în format electronic, exerciţii practice în clasă, diplomă de absolvire curs.


DESPRE TRAINER

Ec. Amalia Georgescu
Amalia Georgescu gestionează AGEO Events, este coach, speaker, moderator, trainer autorizat ANC, evaluator proiecte, consultant specialist în marketing şi relaţii publice, event management specialist, trainer-coordonator al Focus Business School România şi ambasador al Fundaţiei StarofHope România.

De peste 18 ani, organizează evenimente private şi corporate, teambuildinguri şi traininguri pe teme precum: Branding Personal, Management de Eveniment, Event Based Marketing Strategies, Competenţe Antreprenoriale, Marketing şi Relaţii Publice, Public Speaking etc.

Crede că prin cunoaşterea de sine, prin definirea scopului şi a pasiunilor, zi de zi putem face cu plăcere orice ne propunem. Amalia este pasionată de călătorii, cărţi de marketing, psihologie şi dezvoltare persoanală, muzica anilor ‘80-90 şi de orice poate înfrumuseţa viaţa. Consideră că prin investiţia în propria persoană şi prin creşterea încrederii în sine este mult mai uşor să dăruim celor din jur, să ne implicăm în proiectele societăţii, să iubim, să fim responsabili cu deciziile luate şi să facem cu adevărat diferenţa acolo unde ne aflăm.

Motto-ul ei: “Fă ceea ce îţi place, dar ai grijă să îţi facă bine ceea ce îţi place.”


CÂT INVESTEŞTI?

Investiţia totală este de 600 lei/persoană şi cuprinde:

  • Accesul la curs, exerciţiile şi dezbaterile din cadrul acestuia;
  • Îndrumarea trainerului pe tot parcursul evenimentului;
  • Strategii şi informaţii concrete, uşor de aplicat, adaptate cerinţelor actuale ale pieţei;
  • Suportul de curs şi alte materialele de studiu, în format electronic;
  • Diplomă de participare eliberată de AGEO Events.

CE SPUN CURSANȚII NOȘTRI?

Andreia Albu, Iași

Acum un an, în pregătirea mea pentru un concurs de public speaking, am aflat despre Amalia de la mama mea, care observase frustrarea mea față de faptul că voiam mai mult de la mine ca și speaker. Am decis să încerc. Ajunsă în biroul Amaliei, am trecut prin ipostaze care m-au scos din zona de comfort într-un mediu în care am simțit că pot avea încredere. Am țipat, am respirat, am șoptit, ca mai apoi, într-un mult așteptat final, să pot POVESTI. Experiența cu Amalia nu m-a făcut doar un speaker mai bun, ci m-a învățat lucruri importante de care avem cu toții nevoie și în comunicarea nostră de zi cu zi. În cele 4-5 ședințe petrecute cu ea, am ajuns să învăț să mă exprim mai frumos și eficient, nu doar în fața unui public ci și în comunicarea cu persoane din viața mea.

Răzvan Ștefănescu, Iași

Am participat cu mare drag la cursul Public Speaking & Branding Personal ținut de doamna Amalia Georgescu. Pot spune că sunt o persoană timidă chiar dacă nu arăt asta, aici am învățat să mă dezvolt prin punerea în practică a „calităților care sunt slabe” în ceva benefic. De multe ori vorbesc repede, dar aici am învățat cum să deschid gura, cum să pronunț corect și am mai învățat cum „să îți vinzi marfa”. Dacă te consideri neputincios în a vorbi cu oamenii sau chiar în public te motivez să te înscrii și crede-mă că nu vei pierde, ci vei avea de câștigat.

Ancuța Cotleț, Iași

Public Speaking cu Amalia a fost o experiență înainte de toate; o combinație fină de teorie cu suport 100% practic. Pe parcursul cursului am învățat tehnici, am făcut analize de discurs, dar și foarte multe exerciții pe care de atunci le folosesc înainte de a ține un moment de vorbit în public. Recomand cu drag atât cursul cât și pe Amalia, care, cu blândețe și multă voie bună, mi-a oferit informații valoroase și m-a ajutat să îmi îmbunătățesc această abilitate!


FORMATUL CURSULUI

Cursul se va desfășura în format fizic, la sediul AGEO Events.


Înscrie-te acum!

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon 0753 041 645 sau prin e-mail, la contact@ageo.ro.