VIVA MAGENTA – Culoarea anului 2023

16 martie 2023 de admin0
bigstock-Trendy-Color-Of-Viva-Mage-466640065.jpg?fit=1000%2C500&ssl=1

Începuturile de an sunt despre pozitivitate, speranță, curaj, realizări, obiective și nu în cele din urmă despre schimbări. Exact din aceste motive, culoarea acestui an este o nuanță ce simbolizează exteriorizarea sentimentelor de curaj, neînfricare și exprimare de sine.

Institutul Pantone descrie Viva Magenta 18-1750 drept ”o nuanță fără limite, o declarație cu adevărat remarcabilă”. O culoare a cărei prezență nestăpânită electrizează dorința cuiva de a colora în afara liniilor, îmbrățișând și mai mult forma lor diversă de autoexprimare și creativitate.

Este îndrăzneață. Este spirituală. Este incluzivă. Ești TU!

Lasă această culoare puternică să te completeze, să fie un element ce aduce schimbări asupra atitudinii și personalității tale, cât și asupra modului în care privești lumea.

O pată de culoare nu a deranjat niciodată pe nimeni, nu? Așa că de ce să nu incorporezi culoarea anului și în garderoba și locuința ta sau chiar în cadrul evenimentelor speciale ce vor avea loc?

Lasă-te inspirat și descoperă câteva dintre sugestiile noastre despre cum poți introduce Viva Magenta în viața de zi cu zi:


admin


Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.