Tendinţele anului 2019 în alegerea decorului de Crăciun

12 decembrie 2019 de AGEO Weddings0
2019-12-02_214040-1.jpg?fit=1200%2C533&ssl=1

Știm cu toții că perioada Crăciunului este magică, atât prin multitudinea de trăiri și emoții, cât și datorită avalanșei de culori și lumini a decorului de Sărbătoare, ce îmbie simțurile.

Varietatea decorurilor ajută la redescoperirea bucuriei și a entuziasmului unui copil în așteptarea nopții de Crăciun. Trendurile sezonului sunt extrem de bogate, iar majoritatea designerilor și artiștilor sărbătoresc prin abundența de idei.

Explorând ideile celor mai cunoscuți designeri și colecțiile de iarnă ale celor mai mari brand-uri, am evidențiat pentru voi câteva variante care sperăm să vă ajute în alegerea decorațiunilor potrivite pentru anul acesta.

Având la bază atât grija față de mediul înconjurător cât și conceptul „less is more” (,,mai puţin este mai mult”)  anul acesta ne sunt propuse materialele și elementele naturale, cât mai simple și elegante.

Pentru a compensa tendința minimalistă, designerii sugerează culori intense precum burgundy, albastru închis, gri, maro dar și clasicul verde pădure. Combinația dintre culorile intense şi expresive și elementele metalice este o alegere festivă pentru anul acesta.

Preferate sunt și elementele vintage, precum globurile de sticlă, ce duc cu gândul la familie și tradiții, dând sărbătorilor o tentă caldă.

Materialele şi nuanţele metalizate sunt în continuare în trend.

Să nu uităm de nuanțele naturale și tradiționalul verde, ce aduce natura în casele noastre. Decorațiunile din lemn natural și verdele pădure sunt elemente ce vor fi mereu în tendinţe. În ultimii ani sunt tot mai îndrăgite și accesoriile inspirate de stilurile nordice, înfrumusețând casele prin simplitatea și eleganța lor.

Dacă vrei să adaugi o notă personală, îţi poţi confecţiona singură decoraţiunile de Crăciun (DIY). Poţi folosi conuri, ramuri verzi de brad, frunze de eucalipt, mușchi natural, vâsc, crenguțe de ilex sau orice te inspiră.

Dincolo de culori, magia zilelor de sărbătoare poate fi completată de diferite mirosuri și arome: mirosul natural de brad, delicatul parfum de scorțișoară și aromele proaspete de citrice.

Poţi opta pentru împodobirea bradului natural, însă din ce în ce mai apreciate sunt variantele alternative, ce încurajează grija față de natură. Cu ajutorul câtorva globuri și lumini poţi crea imaginea perfectă a bradului de Crăciun, ce va da încăperii un aer primitor și festiv.

Descoperă în magazinul online AGEO Weddings cele mai simpatice elemente decorative, care vor aduce magie sărbătorilor tale.

Photo credits: Pinterest


Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.