Tendinţele anului 2019: Catifeaua

Catifea.png?fit=1200%2C518&ssl=1

Considerat în trecut un material regal, catifeaua este un simbol al luxului şi al eleganţei şi adaugă o notă de rafinament oricărui eveniment.

Catifeaua se găseşte într-o multitudine de culori, astfel că este potrivită atât pentru nunţile de toamnă (în nuanţe de vişiniu, auriu, bleumarin sau verde emerald) cât şi pentru cele de primăvară/vară (în culori luminoase precum roşu, roz sau bleu).

Cum o poţi integra cel mai bine în decorul nunţii tale? Ţi-am pregătit câteva sugestii, de la costumaţia mirelui şi a domnişoarelor de onoare, până la detalii subtile, cum ar fi pantofii miresei, accesoriile pentru păr sau panglicile aplicate buchetului de mireasă:

Buchetul de mireasă. Adaugă buchetului de mireasă o notă specială cu ajutorul catifelei. În funcţie de efectul dorit, poţi folosi o singură panglică subţire, legată lejer, sau poţi alege să îmbraci buchetul în catifea. Pentru un plus de efect, adaugă o broşă sau un pandantiv.

Tendinţele anului 2019: Catifeaua

Accesoriile miresei. Detaliile sunt cele care fac diferenţa şi atunci când vine vorba despre ţinuta miresei: pantofii, un accesoriu pentru păr, o jartieră sau un bolero pun în evidenţă rochia de mireasă şi dau o notă de romantism şi eleganţă.

Tendinţele anului 2019: Catifeaua

Costumaţia mirelui. Pentru un aspect unitar, integrează catifeaua şi în ţinuta mirelui. Cum? O cravată clasică, un papion sau un sacou de catifea sunt cea mai simplă opţiune.

Tendinţele anului 2019: Catifeaua

Domnişoarele de onoare. Potrivite mai ales pentru nunţile de toamnă şi de iarnă, rochiile din catifea sunt elegante şi practice în acelaşi timp: pe de o parte, scot în evidenţă silueta, iar pe de altă parte, sunt călduroase, protejându-ţi domnişoarele de onoare de frig.

Tendinţele anului 2019: Catifeaua

Mărturiile. Arătaţi-le invitaţilor cât de mult vă bucuraţi de faptul că sunt alături de voi şi oferiţi-le cadourile în cutiuţe elegante din catifea. Indiferent de ceea ce veţi alege să dăruiţi, sigur vor fi plăcut surprinşi.

Tendinţele anului 2019: Catifeaua

Decorul meselor şi al scaunelor. Renunţă la clasicele feţe de masă şi la husele de scaun şi foloseşte detalii de catifea.

Tendinţele anului 2019: Catifeaua

Decorul locaţiei. Posibilităţile de a folosi catifeaua în decorul locaţiei sunt nelimitate: albumul de amintiri, jurămintele, cardurile cu aşezarea la mese, meniurile, numerele de masă, chiar şi tortul de nuntă, toate pot beneficia de atingerea magică a catifelei.

Tendinţele anului 2019: CatifeauaTendinţele anului 2019: CatifeauaTendinţele anului 2019: Catifeaua

Tendinţele anului 2019: Catifeaua

Photo credits: Pinterest

 


Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.