Tendinţe 2017: Buchetul de mireasă din verdeaţă

28 februarie 2017 de AGEO Weddings0
Collage-11-1.jpg?fit=1200%2C600&ssl=1

Florile proaspete nu se demodează niciodată, dar dacă vrei un buchet de mireasă ieşit din comun alege verdeaţa! Cu atât mai mult cu cât anul acesta buchetul de mireasă din verdeaţă este preferatul wedding plannerilor internaţionali şi al mireselor cu un buget mai mic, dar care vor un buchet luxuariant şi elegant.

Chiar dacă verdele este, prin definiţie, culoarea primăverii, verdele greenery a fost declarat culoarea anului 2017. De aceea, buchetele şi aranjamentele din foliaj pot fi folosite pe tot parcursul anului şi sunt potrivite pentru o multitudine de stiluri: clasic, romantic, elegant, glamour, boem, rock’n’roll  sau rustic.

Buchetul de mireasă din verdeaţă este alternativa perfectă la buchetele din flori proaspete, mai ales datorită multitudinii de culori, texturi, forme şi mărimi din care poţi alege. Dacă vrei să atragi toate privirile, lasă-ţi imaginaţia liberă, joacă-te cu diferite frunze şi creează un buchet supradimensionat. Dacă îţi doreşti un aspect discret, alege un buchet de mireasă din frunze de dimensiuni medii. Verdele frunzelor va ieşi cu siguranţă în evidenţă pe fundalul albului sau bejului rochiei de mireasă.

Dacă vrei să adaugi o notă personală buchetului, consultă-te cu designerul tău florar şi alegeţi împreună câteva detalii care să reflecte personalitatea ta. Poţi adăuga şi câteva flori proaspete pentru a creea un aspect elegant şi romantic sau poţi păstra buchetul simplu, pentru un aspect discret.

Pentru inspiraţie, am adunat pentru tine cele mai frumoase buchete de mireasă din verdeaţă:

Buchetul de mireasă din verdeaţăBuchetul de mireasă din verdeaţăBuchetul de mireasă din verdeaţăBuchetul de mireasă din verdeaţăBuchetul de mireasă din verdeaţăBuchetul de mireasă din verdeaţăBuchetul de mireasă din verdeaţăBuchetul de mireasă din verdeaţă

Creează un aspect unitar şi asortează-ţi buchetul de mireasă cu buchetele domnişoarelor de onoare şi cu aranjamentele centrale din foliaj.

Photo credits: www.pinterest.com

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.