Rochii de mireasă 2018: Top 13 tendinţe

7 iunie 2017 de AGEO Weddings0
Cover-1.jpg?fit=1200%2C590&ssl=1

Rochiile de mireasă ale anului 2018 sunt aici, special pentru miresele în căutare de inspiraţie! De la fundiţe enorme, la rochii de mireasă negre şi mănuşi, AGEO Weddings a căutat pentru tine principalele tendinţe despre care trebuie să ştii:

Capele. Capele rămân şi în 2018 accesoriile preferate ale designerilor. Modele scurte sau lungi, capele sunt ideale pentru miresele care vor să iasă în evidenţă.

Rochii de mireasă 2018

Negru. Cromatica rochiei de mireasă s-a îmbogăţit anul acesta cu o nouă nuanţă. Miresele nonconformiste pot renunţa la tradiţionalul alb şi pot alege o rochie neagră. Pentru cele mai puţin îndrăzneţe, designerii propun rochii cu accesorii negre.

Rochii de mireasă 2018 - NegruRochii de mireasă 2018 - Negru

Bleu. Dacă vrei să renunţi la albul clasic, iar negrul este o nuanţă prea îndrăzneaţă pentru tine, atunci poţi alege o rochie de mireasă bleu. Designerii propun o varietate de modele, aşa că ai de unde alege.

Rochii de mireasă 2018 - Bleu

Rochii de mireasă pe gât. De inspiraţie vintage, rochiile pe gât îţi vor da o notă de eleganţă şi te vor proteja de o eventuală răceală.

Rochii de mireasă 2018 - Rochia pe gât

Volanele. Feminine şi romantice, volanele adaugă volum siluetei şi te transformă într-o apariţie diafană şi rafinată.

Rochii de mireasă 2018 - Volane

Perlele. Perlele revin printre preferinţele designerilor internaţionali. Cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Rochii de mireasă 2018 - Perle

Rochii mini. De la mini la midi, designerii s-au jucat anul acesta cu lungimea rochiei. Rezultatul: rochii de mireasă feminine şi provocatoare.

Rochii de mireasă 2018 - Rochii mini

Pantaloni. Veşti bune pentru miresele cărora nu le plac fustele: podiumurile internaţionale au fost pline de pantaloni. De la salopete la modelele clasice, designerii au reinventat anul acesta ţinuta miresei.

Rochii de mireasă 2018 - Pantaloni

Fundiţele enorme.  Este clar, sezonul acesta se poartă accesoriile statement. Ultima propunere a designerilor: fundiţe enorme, care scot din anonimat orice rochie de mireasă.

Rochii de mireasă 2018 - Fundiţe uriaşe

Mănuşile. Adăugând o notă rafinată şi feminină, mănuşile şi-au făcut loc pe podium. Poţi alege varianta până la încheietură sau cea până la cot.

Rochii de mireasă 2018 - Mănuşi

Umerii dezgoliţi. Unul dintre principalele trenduri ale sezonului trecut se menţine în universul rochiilor de mireasă. Dacă vrei o rochie care să te facă să te simţi ca o prinţesă, aceasta este varianta pe care trebuie să o alegi.

Rochii de mireasă 2018 - Umeri dezgoliţiDantela. Prezentă pe podium şi sezonul trecut, dantela se menţine în topul preferinţelor designerilor internaţionali. Dovada că nimic nu este mai romantic decât o rochie de mireasă din dantelă.

Rochii de mireasă 2018 - DantelaAplicaţiile florale. Florile tridimensionale au dominat podiumurile în ultimele sezoane, şi nici acest sezon nu face excepţie.

Rochii de mireasă 2018 - Flori tridimensionale

Nu uita că oricât de spectaculoasă este rochia de mireasă, ea trebuie să ţi se potrivească. Dacă vrei să afli cum să alegi modelul potrivit, citeşte aici.

Photo credits: Pinterest

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.