Obține o piele strălucitoare înainte de ziua cea mare

22 martie 2023 de admin0
salon-infrumusetare-iasi-copou-conceptrei-8.jpg?fit=900%2C599&ssl=1

Ai spus DA și deja vrei să începi pregătirile de nuntă?

Sau te apropii cu pași repezi de unul dintre cele mai importante momente din viața ta de cuplu?

Știm că planificarea și organizarea unei nunți este o experiență pe cât de frumoasă, pe atât de stresantă pentru fiecare mireasă și mire în parte. Așa că, de ce să nu uiți pentru un moment de așezarea invitaților la mese, de dimensiunile potrivite ale rochiei de mireasă sau de florile ce vrei să se regasească în buchetul sau aranajementele florale, și să te bucuri de un moment de respiro și să începi să ai grijă de tine și de pielea ta.

Având în vedere că începe noul sezon de nunți, îți recomandăm următoarele servicii cosmetice și de remodelare corporală, puse la dispoziție pentru tine de către Concept Trei – unul dintre partenerii noștri de încredere, la care apelăm de fiecare dată când vrem un moment de răsfăț și înfrumusețare.

Descoperă mai jos atât servicile și procedurile de întreținere facială și corporală oferite de către Concept Trei, cât și câteva tips & tricks cu privire la momentul ideal de începere a acestora.

  • Tonifiere coapse/fese și tratament anticelulitic + detoxifiere – procedura care se efectuează de două ori pe săptămâna cu ajutorul Btl X wave – pentru eliminarea țesutului fibrozat, a țesutului adipos și pentru un aspect neted și sănătos al pielii și detoxifiere, cât și pentru eliminarea apei reținute în exces, cu Btl Lymphastimdrenaj limfatic.

* Programul de Nutriție este inclus în orice pachet, iar monitorizarea pentru rezultate optime se realizează la fiecare sedință.  • Tratament facial de curățare, exfoliere si hidratare – unul din cele mai iubite tratamente – Hydrafacial sau Peeling cavitațional – se recomandă să fie realizat cu 3 – 4 săptămâni înainte de marele eveniment – pentru curățare și pentru ca machiajul să se așeze foarte bine pe față (un ten foarte curat și hidratat ajută modul în care se va așeza make-up-ul pe față – nu va fi prezent acel efect de mască, ci machiajul va arăta impecabil și fresh pe ten).

*Dacă va fi necesar, se poate realizat și cu o săptămâna înaintea evenimentului.  • Pentru a elimina eventuale pete sau cicatrici și pentru a reda luminozitatea tenului și a avea o nuanță uniformă recomandăm tratamentul Bb Glow cu 4 ședințe săptămânale.
  • Tratament de întinerire și luminozitate în 4 pași cu ajutorul procedurii de mezoterapie virtuală și cocktail cu fiole personalizat în funcție de nevoile tenului: AntiAging, hidratare, ten sensibil, cuperozic. Acest tratament este potrivit și pentru tenul foarte sensibil.

*Foarte important! Este inclusă și zona ochilor care va fi, la finalul procedurilor, luminoasă și fără aspect întunecat cauzat de cearcăne și oboseală, iar ridurile se vor diminua vizibil.

  • Pentru un extra boost și un look super fresh & glowy, recomandăm cu o zi sau două înainte de eveniment – tratamentul de oxigenare și infuzare cu fiole cu oxigen hiperbaric. Rezultatul va fi un ten proaspăt, un ten hidratat, curat, luminos, iar machiajul se va așeza foarte bine și va fi mai rezistent.

Nu doar doamnele au nevoie de un moment de răsfăț, așa că pentru domni recomandăm următoarele:

Cu o lună înainte:

  • 4 ședințe săptămânale de detoxifiere cu drenaj limfatic Btl Lymphastim;
  • Tratament de curățare a tenului cu peeling cavitațional sau Hydrafacial.

Cu o zi – două înainte:

  • Masaj facial pentru detensionare și hidratare;
  • Tratement cu oxigen hiperbaric pentru hidratare, oxigenare și efect AntiAging.

Specialiștii Concept Trei vor face o consiliere și vor oferi recomandări în cadrul primei vizite în cadrul locației, în funcție de dorințele mirilor.

Și pentru că ne dorim să arăți absolut fabulos în ziua cea mare, pe lângă o piele și un ten hidratat și fresh, iată și câteva tendințe ale anului 2023 în ceea ce privește coafura și machiajul miresei, pentru un look impecabil.

Se poartă, în continuare, prinsorile sau cocurile lejere, dar foarte bine fixate încât să reziste pe toată durata evenimentului. De asemenea, recomandăm un look waves pentru un aspect cât mai aerisit, modern și flexibil în vara aceasta, dar și pentru a da o notă elegantă, clasică și timeless.

În funcție de fizionomie, specialiștii Concept Trei propun 2-3 tipuri de coafuri la prima întâlnire cu mireasa în funcție de preferințe și stil si, de aceea, o probă sau o vizită cu o luna înainte de eveniment este mai mult decât recomandată.https://i0.wp.com/ageo.ro/weddings/wp-content/uploads/2023/03/WhatsApp-Image-2023-03-17-at-09.27.341.jpeg?w=1200&ssl=1

De asemenea, pe partea de machiaj, accentul cade pe trăsăturile naturale, prin evidențierea chipului într-un mod discret dar și intens, armonizând stilul și personalitatea fiecărei mirese.

Pentru a te asigura că este exact ce îți dorești, recomandăm cu drag o probă pentru a purta cu nonșalanță machiajul marca Concept Trei în ziua cea mare.Te invităm să accesezi www.concepttrei.ro și să descoperi întreaga gamă de servicii pe care o oferă salonul de înfrumusețare Concept Trei și să te bucuri alături de persoana iubită de câteva momente de răsfăț și relaxare.

Descoperă Concept Trei și pe Social Media:

https://i0.wp.com/ageo.ro/weddings/wp-content/uploads/2023/03/309823444_472320134925144_8353228172938524611_n-e1679640173577.jpg?w=1200&ssl=1

admin


Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.