Un Paşte cu stil! Învaţă să alegi decoraţiunile ce îţi pun în valoare casa

24 aprilie 2019 de AGEO Weddings0
Cover-Paste-2019.png?fit=1200%2C675&ssl=1

Pentru ca masa de Paşte și întreaga atmosferă a casei să arate senzațional și să inspire un sentiment de bucurie, viaţă, bună dispoziție, accesoriile ce compun decorul sunt importante.

Vă propunem materiale ce susțin trendul actual de întoarcere la natură, la autentic: lemn, fibre naturale, ceramică. Cromatica susține fiecare detaliu și imprimă semnificații momentului atât de important în viața comunității și a familiei: verde crud, roșu, galben și ocru, tonuri pastelate, culori dominante ce exprimă energie, prospețime, renaștere. Albul pieselor decorative vor balansa simbolistica către puritate, grație și vor accentua coloristica vie.

Alături de crenguțe de salix plasate decorativ în suporți supli transparenți, pentru un plus de eleganță oferit ansamblului decorativ, vin în completarea styligului pascal florile de sezon (lalele, narcise, frezii, primule, brândușe, liliac, zambile) în suporți sferici tip coajă de ou, elemente ceramice şi din piatră, cu posibilitatea de a crea un ansamblu floral și vegetal inedit. Ca centerpiece, sau alături de suporții pentru flori, se pot poziționa detalii decorative tip coroniță din crenguțe împletite și pene. Un accent minunat al decorului îl pot constitui tulpinele de eucalyptus, prin combinarea cu celelalte elemente vegetale.

Detaliile decorative vor crea un ansamblu pascal încântător: cilindri asimetrici, suporți din mușchi, din mesteacăn, din ratan viu colorat cu aranjament compus din obișnuitele flori de primăvară, dar și unele nonconformiste (ranunculus, anemone, muscari, clemantis, helleborus, flori de cireș în completare cu foliaj etc.).

Vor bucura copii  și vor crea o tușă jucăușă decorului figurinele iepuraș din lemn, puișorii plasați printre flori, în suporții ceramici ce imită oul sau în micile jardiniere natur din lemn, ce conferă un sentiment de intimitate și căldură interiorului.

În magazinul online AGEO veți găsi aceste accesorii decorative, pentru a vă materializa ideile și a întâmpina sărbătoarea Paștelui în mod unic.

Sărbători cu lumină!

Photo credits: Pinterest

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.