Nunta în natură: Pădurea magică

9 februarie 2017 de AGEO Weddings0
Collage-cover1.jpg?fit=1200%2C594&ssl=1

În ultimii ani tot mai multe cupluri optează pentru nunta în natură – o nuntă atipică, surprinzătoare, un eveniment emoționant, care să dea ocazia evadării din cotidian, să descătușeze energiile prin simplitatea și firescul exprimării sentimentelor, a bucuriei de a iubi.

Nunta în natură

Aparent simplă, nepretențioasă, nunta în natură (pajiște, parc, pădure, lizieră, grădină de vară) poate căpăta valențele unei ceremonii sofisticate, cu un efect inedit asupra invitaților, tocmai prin potențialul pe care cadrul verde şi decorul sublim îl oferă în exprimarea acestui concept. Ședințele foto în acest spațiu sunt unice și spectaculoase iar elementele decorative specifice temei evenimentului pot crea compoziții artistice uimitoare, cu adevărat de neuitat: rame de lemn în nuanțe naturale, ocru, roşu ornate cu spectaculoase aranjamente florale și ramuri verzi contrastante, suspendate sau plasate în spațiul ceremoniei religioase, ghirlande vegetale, buturugi și felii de lemn cu elemente florale, arcade împodobite într-o cromatică evidențiată de verdele strălucitor al naturii.

nunta-în-natură

Împletirea stilurilor rustic, vintage și o tendință elegant-relaxată asigură, prin spontaneitatea și ingeniozitatea designului nunții, un efect uimitor: scări, recipiente cu forme diverse, ușor de procurat (butoaie, stropitori, sticle, lădițe, borcănele) transformate în candy-bar, ori suporți extrem de decorativi pentru aranjamentele florale propuse, perdele de lumini, care străbat grațios linia crengilor și silueta arborilor, paravane decorative, care recompun spațiul generos, felinare. Planul vegetal maiestuos va imprima evenimentului, fie ceremonial – religios, fie momentului petrecerii, un sentiment de libertate deplină, energie şi prospețime. Atmosfera apropiată, veselă, caldă vine din avantajul renunțării la clasica aranjare a meselor tip ball-room, în favoarea aranjării dreptunghiulare lungi, cu scaune chiavari albe, pentru a accentua prestanța și eleganța evenimentului sau mese și scaune din lemn, neîmbrăcate, dar cu detalii florale în cromatică vibrantă (mov, roșu, orange, galben) evidențiate de alb, ivoire,  crem și tije dinamice de iederă și mușchi.

Imaginația și creativitatea vor compune un ansamblu unic, plin de magie. Nunta în natură beneficiază de exteriorizarea nelimitată a valorificării acestei teme prin recurgerea la decorațiuni, accesorii, detalii atât de accesibile: suporturi de lumânări cu dantelă și iută, felii sau scoarțe de copac, recipiente suspendate, candelabre vegetale, centerpiece-uri cu mușchi și material floral, borcănele și sticluțe a căror transparență accentuează farmecul momentului, sfeșnice ce conferă distincție și romantism cadrului, aranjamente botanical-chic (recomandări material floral și vegetal: bujori, dalii, trandafiri, minirose, floarea-soarelui, salix, ranunculus, hortensii, allium, amaranthus, celosia, delphinium, crizanteme, amaryllis, astrantia, ferigi, mușchi).

În 2019 se menține orientarea cuplurilor de îndrăgostiți spre celebrarea nunții într-un cadru de poveste, atemporal, relaxant. Echipa AGEO Weddings vine în întâmpinarea mirilor ce doresc un eveniment memorabil, un altfel de scenariu al nunții lor, prin propunerea unui styling de eveniment creativ, actual, susținut de elemente decorative în temă, detalii de design ce vor fascina și vor defini momentele de poveste ale ceremoniei tale.

Photo credits: www.pinterest.com

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.