Guest book personalizat – detaliu de care nici nu știai că ai nevoie

25 aprilie 2023 de admin0
Screenshot-2023-04-25-202125.png?fit=742%2C504&ssl=1

Întreg procesul de organizare și planificare a unei nunți este unul cu adevărat complex, unde stabilirea celor mai mici detalii reprezintă un aspect important ce reușește să aducă o amprenta unică a personalității mirilor.

Fie că vorbim de alegerea aranjamentelor florale și a buchetului de mireasă, de decorațiunile din sală sau de activitățile planificate ce vă reprezintă și vă evidențiază povestea de iubire – toate acesta vor contura o seară memorabilă atât pentru voi, cât și pentru invitații voștri.

Unul dintre detaliile nelipsite unei nunți este reprezentat de către cartea de oaspeți (guest book). Este o modalitate excelentă de a primi un mesaj din partea invitaților tăi, care îți va crea amitiri durabile și îți va pune zâmbetul pe buze ori de câte ori o vei răsfoi.

Astfel, de ce să alegi un simplu guest book compus din câteva foi albe și pixuri colorate, când acesta poate deveni un element central de decor și se poate transfoma într-o întreagă experiență, doar prin simpla personalizare a acestuia.

Iată câteva dintre recomandările propuse de către noi, care pur și simplu ne-au fermecat și ne-au atras atenția:Photo source: Pintrest

admin


Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.