Fii o mireasă originală! Alege rochia pictată manual!

13 iulie 2022 de AGEO Weddings0
16105763_1172195486235489_4347619672905609085_n.jpg?fit=663%2C663&ssl=1

Ai reușit să stabilești și să planifici toate celelalte detalii organizatorice ale nunții tale, dar încă nu ți-ai găsit rochia de mireasă perfectă?

Ești de părere că o rochie simplă și albă pur și simplu nu te reprezintă?

Atunci acesta este momentul potrivit să adaugi un ”twist” în ceea ce privește look-urile tradiționale.

Rochiile pictate manual reprezintă noile tendinție ale anului 2022, în materie de ținute pentru nuntă. În loc de dantela tradițională și de motivele florale, designerii naționali și internaționali au ales să abordeze un stil diferit și să introducă pe piață modele personalizate și spectaculoase.

Această tendință este o alegere perfectă pentru viitoarele mirese care doresc să se bucure de un design mai colorat, fără să renunțe complet la albul tradițional. Conceptul nunții tale ar trebui să fie o reflexie personală și, ce poate amplifica mai bine acest aspect, decât o rochie de mireasă neconvențională care să-ți contureze stilul și personalitatea.  

Culorile, emoțiile, sclipiciul,  amintirile  și elementele reprezentative sunt doar câteva dintre aspectele care transformă această alegere într-o adevărată experiență. De la alegerea rochiei, a designului și a elementelor grafice semnificative, procesul este unul complex, dar cu siguranță magic.

”Rochiile de mireasă s-au transformat în adevărate opere de artă!”

Așa cum fiecare pânză are propria ei poveste, așa și ziua nunții tale devine un basm unde tu ești personajul principal!

Alege să fii unică purtând o rochie hand-made marca Atelier LadyD. Croielile personalizate, modelele unicate și lucrate manual cu diverse aplicații și detalii pictate evidențiază eleganța în cea mai pură formă pe care o are o femeie.Mai multe informații cu privire la modelele și serviciile oferite de aceștia pot fi regăsite pe pagina de Facebook – Atelier LadyD sau la numărul de telefon: 0757 809 872.

Spune ”DA” rochiilor de mireasă personalizate!


Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.