Fântâna de ciocolată, colţul sweet-delicious al nunţii tale

10 septembrie 2018 de AGEO Weddings0
fantana-de-ciocolata-7.jpg?fit=1200%2C900&ssl=1

Astăzi, nunțile s-au transformat într-un adevărat spectacol. Momentul nunții reprezintă ocazia de a impresiona invitații și de a-i face să se simtă bine, cu activități și idei care să îi țină mereu atenți. Pe lângă surprizele speciale ale serii, un meniu echilibrat și bine ales, o formație care să anime atmosfera, un decor deosebit, AGEO Wedding le propune mirilor să fie originali și să aleagă elemente decorative sau detalii care să scoată evenimentul din anonimat.

Unul dintre cele mai populare și apreciate momente sau elemente ale petrecerii este Candy Bar-ul, cu fântâna de ciocolată, element versatil, adaptat oricărui tip de eveniment: nuntă, petrecere botez, aniversare, întâlnire corporate, petreceri copii etc. Candy Bar-ul  a devenit în ultimii ani o încântare atât pentru copii, cât și pentru adulți, un răsfăț dulce, memorabil.

AGEO poate oferi o zonă special amenajată pentru momentele dulci ale evenimentului tău care va atrage invitații, le va da posibilitatea să interacționeze, să socializeze, atmosfera va deveni mai destinsă, se va crea apropiere. Design-ul bufetului de dulciuri implică arta decoratorului pentru integrarea acestui element inedit în ansamblul conceptului de eveniment conform cromaticii sau tematicii nunții sau structurat astfel încât să surprindă prin formă, gamă de culori, accesorii sau chiar tematică propie. AGEO oferă posibilități diverse de aranjare, prezentare și servire a dulciurilor: candy cart dedicat din lemn, suporți și platouri transparente tip fructieră, bombonieră, cilindru în asimetrii elegante, jucăușe, accesorii și detalii ornamentale care completează tematica, decor vegetal și floral, monograme decorative, decorațiuni cu led, ghirlande luminoase.

Se poate opta ca în aranjarea bufetului pentru dulciuri, să fie integrat candy barului Sweet Cart-ul, suport special, surprinzător prin prezență, extrem de estetic pentru petrecerile de botez și nuntă. Personalizarea candy cartului asigură imaginii evenimentului  un sentiment inedit. Echipa AGEO  va combina armonios elementele de decor și cele dulci (fântâna de ciocolată, cupcakes multicolore, macarons, cake pops, prăjituri de casă, bomboane).

Totul este unic și special, cu adevărat sweet, adaptat cerințelor celui mai pretențios client. Veți beneficia de toată savoarea dulciurilor favorite așezate inspirat pe platouri și de soluții creative care vor da o nota particulară evenimentului.

AGEO propune, de asemenea, pentru un moment delicios și spectaculos, Chocolate & Fruit Bar, un loc şi un moment aparte pentru orice tip de petrecere. Însoțit de elemente decorative, această propunere reprezintă un detaliu care creează un adevărat spectacol, va fi atracția serii. Asezonată cu fructe, fântâna cu ciocolată apetisantă (ciocolată belgiană cu lapte, albă sau dark) va constitui o zonă de interes pentru toți invitații, prin savoare, dar și prin modalitatea de prezentare. Tot acest ansamblu delicios de fructe și ciocolată va fi însoțit de un decor adaptat tipului de eveniment pentru care este solicitată fântâna de ciocolată: suporți din sticlă pentru frigăruile de fructe, accesorii în cromatică veselă, mesaje, decoruri luminoase, litere volumetrice, elemente ornamentale în tematica și coloristica nunții. Extazul prichindeilor va fi maaaxim!

Fă-i pe invitații tăi să se simtă trataţi precum vedetele și să plece cu amintiri deosebite de la nuntă…iar la final, când vor veni să te felicite, să iți spună că au fost la “Cea mai tare nuntă din viața lor!”

AGEO Weddings este alături de tine în planificarea și oferirea de servicii complete pentru nunta ta, cu peste 12 ani de experientă, o gamă variată de decorațiuni, aranjamente florale, servicii speciale și o mulțime de idei creative pentru moderarea si organizarea nunții tale…

… pentru ca TU SĂ AI CEA MAI ORIGINALĂ și DELICIOASĂ NUNTĂ!


Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.