Easter decor ideas for an egg-stra personal touch

14 aprilie 2022 de admin0
1-1.jpg?fit=1200%2C675&ssl=1

Idei de decorațiuni cu o notă ”extra” personală sau cum ne place nouă să spunem ”egg-stra” personală.

Decorarea locuințelor pentru diverse sărbători a devenit o obișnuință, pentru fiecare persoană care dorește să aducă suflet și magie casei sale.

Fie că încerci să umpli golul pe care l-au lăsat lipsa decorațiunilor de Crăciun sau vrei să petreci mai mult timp alături de familia ta, făcând decorațiuni hand – made, amenajarea locuinței și a grădinii poate reprezenta un proces simplu, interactiv și distractiv pentru voi.

În esență, sărbătorile pascale simbolizează speranță și începuturi noi. Astfel, paletele de culori închise specifice iernii fac loc unor nuanțe pastelate și strălucitoare care completează într-un mod armonios venirea primăverii și a căldurii.

Culorile vesele și vii, ouăle roșii și pictate cu diferite motive, florile de primăvară, decorațiunile în formă de iepurași și meșteșuguri pentru copii sunt doar câteva dintre elemente specifice acestei perioade.

Această Sărbătoare Sfântă îți oferă undă liberă să îți explorezi creativitatea și îndemânarea în confecționarea și pregătirea decorațiunilor, atât pentru spațiile interioare, cât și pentru grădină.

Așadar, iată cel mai bun sfat al nostru: deschide ferestrele, bucură-te de vremea însorită, apucă-te de  curățenia de primăvară, iar apoi începe să pregătești petrecerea de Paște.

Nu știi de unde să începi? Uite câteva ideei care te pot ajuta.

  • Decorează-ți intrarea! În cazul în care vrei să setezi încă de la început o atmosferă călduroasă și primitoare pentru invitații tăi, atunci coroanele și panglicele cu simboluri specifice acestei perioade sunt alegerea perfectă.


  • Pregătește-ți masa! Probabil deja îți stă deja gândul la acele preparate delicioase de Paște, precum drobul, pasca sau friptura de miel și aștepți cu nerăbdare să te așezi în jurul mesei alături de sufletele dragi ție. Așa că, de ce să nu transformi această experiență într-una magică, adăugând câteva decorațiuni care să aducă un plus de bucurie și căldură.


  • Creează-ți un ambient de poveste în grădina ta! Soarele strălucește, temperaturile cresc ușor, așa că este momentul ideal să petreci cât mai mult timp în grădină. Fie că vrei să creezi o atmosferă relaxantă sau să devii un personaj din ”Alice în Țara Minunilor” atunci este timpul să devii crafty.


Astfel, experții AGEO Events îți pun la dispozițe încă câteva surse de inspirație, printre care și o gamă largă de accesorii și decorațiuni de Paște disponibile pe magazinul nostru onlinewww.ageo.ro/weddings/shop/Photo Sources: Pinterest

admin


Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.