Importanţa decorului de eveniment

22 august 2019 de AGEO Weddings0
IMG_5005.jpg?fit=1200%2C800&ssl=1

Cadrul de desfăşurare a unui eveniment este extrem de important. Acesta trebuie să întâmpine nevoia de spaţiu, confort, acordare cu tematica, cu tipul de eveniment, dar trebuie să fie perceput și ca unul agreabil, să ofere o senzaţie de bine, de armonie.

Cadrul reprezintă acea primă fereastră care deschide evenimentul și asigură o raportare agreabilă a invitaților la tot ceea ce se va derula.

Din experiența noastră putem afirma că, deși au evoluat mult lucrurile în ultimii ani, un aspect ambiental încă neglijat este decorul, adaptat și asociat fiecărui tip de eveniment.

Decorul reprezintă o exprimare a intenției ca cei cărora li se adresează evenimentul să aibă parte de o experiență desăvârșită, nu numai pe partea de câștigare și asimilare a unor informații.


https://i2.wp.com/ageo.ro/weddings/wp-content/uploads/2019/08/IMG_6971-2.jpg?w=1200&ssl=1

Decorul personalizează și face ca memoria să păstreze o senzație plăcută, de atașament față de momentele petrecute. Decorul construit cu măiestrie poate schimba dispoziția participanților, însuflețește o încăpere și, conceput specific, imprimă identitate oricărui tip de eveniment (recepție, ceremonie, petrecere, lansări de produse, etc), chiar și celor din zona corporate (congrese, seminarii, traininguri).

Decorul destinat evenimentului, compus din accesorii ornamentale, ansambluri vegetale și florale, piese de mobilier, arcade, suporți decorativi, este gândit pentru a susține ideea, tematica  și atmosfera generală a întregului eveniment.

Actuale sunt ansamblurile decorative tip photo corner care oferă o posibilitate în plus participanților să interacționeze şi creează o dinamică minunată întregului moment.

Echipa AGEO este animată de dorința de a oferi clienților agenției idei deosebite,  cât mai creative, pentru a aduce un plus evenimentului prin decor. Ne implicăm în aranjarea spațiului ambiental, în evidențierea zonelor de interes sau pur și simplu aducem o stare de bine prin culoare, alegerea unor elemente de decor sau construirea complexă a styling-ului de eveniment.

Pe scurt, ne place să oferim un strop de magie fiecărei ocazii deosebite din viață.


Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.