Combinaţii inedite de culori pentru o nuntă de toamnă

1 septembrie 2017 de AGEO Weddings0
Colaj.jpg?fit=1200%2C750&ssl=1

O nuntă de toamnă are un farmec aparte, care nu poate fi comparat cu nimic altceva. Peisajele superbe şi tonurile calde, inspirate din natură, precum galben, portocali, violet, vişiniu sau arămiu, creează decorul perfect pentru un eveniment atât de romantic cum este o nuntă.

Echipa AGEO Weddings a găsit câteva combinaţii splendide de culori, care să te inspire şi să te facă să visezi la o nuntă de toamnă ca în filme:

1.Verde smarald şi roz pal

Această combinaţie aduce împreună în cel mai romantic mod cele două tendinţe ale anului 2017: verdeaţa şi nunta în natură. Foloseşte din abundenţă foliaj în nuanţe de verde smarald şi detalii roz pal (flori sau accesorii) şi decorul nunţii tale va fi o adevărată pădure fermecată. Pentru o notă de eleganţă adaugă şi câteva accesorii aurii sau argintii.

Combinaţii de culori pentru o nuntă de toamnă

2. Albastru navy şi culoarea piersicii

Combinaţia dintre aceste două nuanţe va da naştere unui decor elegant şi romantic. Contrastul dintre feminitatea nuanţei de piersică şi masculinitatea albastrului este pus foarte bine în evidenţă de elementele albe: panglici, feţe de masă, flori, felinare şi alte obiecte de decor.

Combinaţii de culori pentru o nuntă de toamnă

3. Portocaliu şi bej

Nuanţe calde, inspirate de acest anotimp, portocaliul şi bejul sunt ideale pentru o nuntă de toamnă. Portocaliul aduce culoare şi intensitate decorului iar bejul ajută la menţinerea echilibrului cromatic.

Combinaţii de culori pentru o nuntă de toamnă

4. Albastru, marsala şi roz

O combinaţie puternică şi elegantă, care îţi pune la dispoziţie numeroase posibilităţi. Albastrul poate fi cel mai bine folosit în ţinuta mirelui şi în mici elemente de decor, pentru nota de masculinitate pe care acesta o dă, iar marsala la aranjamentele florale. Introdu câteva detalii roz, care să diminueze puţin contrastul şi să adauge o notă de feminitate şi delicateţe.

Combinaţii de culori pentru o nuntă de toamnă

5. Mov, bej şi gri

Dacă vrei o nuntă elegantă, atunci aceasta este combinaţia perfectă pentru tine! Movul aduce o notă de rafinament regal, pe când bejul şi griul completează atmosfera romantică.

Combinaţii de culori pentru o nuntă de toamnă

6. Vişiniu şi verde

Cu toate că această combinaţie de culori te poate trimite cu gândul la Crăciun, ea este perfectă pentru o nuntă elegantă de toamnă. În această perioadă te bucuri de o mare libertate în ceea ce priveşte aranjamentele florale şi nu trebuie să te limitezi doar la flori: acum găseşti o mulţime de elemente naturale precum ghinde, merişoare sau conuri de brad. Toate se vor armoniza perfect cu un decor în nuanţe de vişiniu şi verde.

Combinaţii de culori pentru o nuntă de toamnă

7. Vişiniu şi roz

Combinaţia dintre vişiniu, mai precis nuanţa burgundy, şi roz dă naştere unui decor de nuntă extrem de romantic. Vişiniul aduce eleganţă şi o notă clasică, pe când rozul aduce prospeţime şi delicateţe. Îmbinarea dintre vişiniu şi roz este cel mai bine accentuată cu ajutorul detaliilor argintii, aurii sau din bronz.

Combinaţii de culori pentru o nuntă de toamnă
 

Care este combinaţia ta preferată?

 

Photo credits: www.pinterest.com

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.