Buchetul de mireasă de toamnă: 34 de idei inedite

20 septembrie 2018 de AGEO Weddings0
buchete-mireasa-toamna-cover.jpg?fit=1200%2C675&ssl=1

Dacă ai ales o nuntă de toamnă, atunci eşti o norocoasă! Toamna este un anotimp extrem de romantic şi plin de culoare, ideal pentru a-ţi împleti destinul cu cel al persoanei iubite.

În plus, ea vine cu o mulţime de flori din care poţi alege. Lasă-ţi imaginaţia să zboare şi încearcă o combinaţie între flori specifice sezonului de toamnă, precum daliile, crizantemele şi garoafele şi flori disponibile pe tot parcursul anului, cum ar fi: trandafirii, orhideea, ranunculus sau amaranthus. Pentru a crea un frumos joc de volum şi textură, completează buchetul de mireasă cu frunze de ranunculus sau eucalipt.

Iar dacă vrei un plus de efect, adaugă un element inedit, cum ar fi panglici supradimensionate, pene, fructe de pădure sau diverse plante suculente.

În ceea ce priveşte cromatica, florile de toamnă oferă o multitudine de posibilităţi. Un mix de culori neutre, calde, la care să adaugi câteva pete de culoare, vor conferi o notă de eleganţă, în timp ce combinaţiile contrastante vor da un plus de personalitate buchetului tău de mireasă.

Apelează la sfatul unui designer florar pentru a găsi combinaţia perfectă de texturi, culori şi parfumuri.

Ştim cât de dificil poate fi să alegi buchetul de mireasă de toamnă, aşa că am căutat pentru tine cele mai interesante idei şi combinaţii. Uite care sunt preferatele noastre:

Buchete de mireasa de toamnaBuchete de mireasa de toamna

Buchete de mireasa de toamnaBuchete de mireasa de toamnaBuchete de mireasa de toamnaBuchete de mireasa de toamnaBuchete de mireasa de toamnaBuchete de mireasa de toamnaBuchete de mireasa de toamnaBuchete de mireasa de toamnaBuchete de mireasa de toamna

Photo credits: Pinterest

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.