Artă și rochii unice

15 iulie 2022 de admin0
54523865_2088762114578817_6970203975438041088_n.jpg?fit=1200%2C1800&ssl=1

Te regăsești în stadiul în care trebuie să trebuie să te pregătești pentru un eveniment sau o petrecere și nu știi cu ce să te îmbraci?

Dulapul tău este plin de rochii, dar simți că parcă nici una dintre acestea nu se potrivește cu tematica evenimentului?

___________________________

Atunci acesta este momentul potrivit să adaugi în garderobă rochii pictate manual care să-ți contureze perfect personalitatea, cu ajutorul elementelor unice și culorilor spectaculoase.

Se spune că trebuie să ne pictăm viața așa cum o visăm. Așa că de ce să nu adăugăm ținutelor noastre o pată de culoare și câteva elemente florale pictate manual pentru a înflori cu adevărat!

Iată câteva dintre recomandările noastre cu ajutorul cărora vei reuși să întorci câteva priviri și să te faci remarcată:

  • Rochii de ocazie – Având un design personalizat, varietatea culorilor, sclipiciul și elementele florale te vor face să te simți ca personajul principal dintr-un film de Oscar încă din primele secunde în care le vei proba.


  • Rochii casual – Perfecte pentru un eveniment corporate, acestea sunt concepute să transmită atât rafinament și eleganță, cât și un strop de noutate și originalitate. Obiectele vestimentare pictate manual sunt exact acel plus de care ai nevoie pentru a arăta și pentru a te simți fantastic.


Lasă-te inspirată și începe să-ți pregătești deja outfit-ul pentru următorul eveniment care poate avea loc chiar în una dintre sălile AGEO Events. 

Echipa noastră de specialiști în ceea ce privește organizarea de evenimente îți pune la dispoziție un pachet complet de servicii, începând cu închirierea de săli până la amenajarea acestora, astfel încât tu și invității tăi să aveți parte de o seară extraordinară.

Vă invităm să ne distrăm împreună!

Photo credits: Atelier LadyD

admin


Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.