5 motive pentru a organiza o nuntă iarna

10 noiembrie 2016 de AGEO Weddings0
Cover-2.jpg?fit=1200%2C594&ssl=1

Vrei o nuntă care să iasă din tipare? Atunci alege o nuntă de iarnă!

Chiar dacă nu ai parte de căldura soarelui şi de ciripit de păsărele, nunţile din lunile de iarnă pot fi evenimente cu adevărat deosebite. Dacă nu eşti convinsă, iată 5 motive pentru care să organizezi o nuntă iarna:

1. Rochiile de mireasă arată minunat cu detalii inspirate de acest anotimp: ornamente în formă de fulgi de zăpadă, dantelă, broderii sau cristale. Rochiile clasice sunt ideale pentru o nuntă de iarnă, dar poţi opta şi pentru o rochie cu un imprimeu îndrăzneţ. Şi nu uita nici de cape sau pelerine, care să îţi ţină cald şi să te facă să străluceşti.

Nunta de iarna: Rochia de mireasa

2. Iarna oferă un decor perfect pentru fotografii. Există un milion de moduri creative prin care puteţi capta frumuseţea anotimpului. Lăsaţi-vă purtaţi de moment şi cu siguranţă veţi avea amintiri de invidiat. Exploraţi diverse locaţii, fiţi deschişi la indicaţiile fotografului şi veţi iubi fotografiile făcute.

Nuntă iarna: fotografiile

3. Poţi folosi lumina lumânărilor şi chiar a şemineelor pentru a crea o atmosferă romantică. Fii creativă şi exploatează la maxim posibilităţile oferite de locaţie.

Nuntă iarna: Atmosferă romantică

4. Buchetul de mireasă poate fi unul cu adevărat special. Foloseşte elemente precum fructele de merişor, ilicele, rămurelele de brad sau conurile. Dacă nu ştii ce flori să alegi, apelează la sfaturile unui designer florar, care să te ajute să îţi creezi buchetul perfect.

Nuntă iarna: Buchetul de mireasă

5. O nuntă de iarnă îţi permite să fii strălucitoare: paiete, cristale, bijuterii, accesorii de păr. Toate te vor face să arăţi ca o adevărată prinţesă a zăpezii. Nu exagera, însă. Alege câteva piese care să îţi scoată în evidenţă rochia de mireasă.

Nuntă iarna: Fii strălucitoare!

Photo credits: Pinterest

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.