10 idei inedite pentru Ziua Îndrăgostiţilor

7 februarie 2019 de AGEO Weddings0
valentines-day.png?fit=1200%2C900&ssl=1

Se apropie Ziua Îndrăgostiţilor şi vrei să îţi surprinzi jumătatea? Dacă vrei ceva diferit şi te-ai săturat de întâlnirile clasice la restaurant, teatru sau cinema, uite câteva idei inedite pentru Ziua Îndrăgostiţilor în care îţi poţi exprima iubirea:

1.Organizează o şedinţă foto. Dacă aşteptai ocazia potrivită pentru o şedinţă foto profesionistă, acum a sosit momentul! Angajează un fotograf profesionist sau roagă un prieten să vă ajute, alege locaţia şi daţi frâu liber imaginaţiei!

10 idei inedite pentru Ziua Îndrăgostiţilor

2. Rezervă o cameră de hotel. Nu trebuie neapărat să plecaţi din oraş pentru a ieşi din rutină. Rezervă o cameră de hotel şi bucuraţi-vă de o seară romantică împreună. Multe hoteluri au pachete speciale pentru Ziua Îndrăgostiţilor, ce pot include o cină specială, şampanie sau mic-dejun în cameră, aşa că poţi profita de ocazie pentru a-ţi răsfăţa jumătatea.

3. O zi relaxantă la SPA. Alege un pachet pentru cupluri şi oferă-ţi ţie şi persoanei iubite o zi de răsfăţ şi relaxare la SPA.

10 idei inedite pentru Ziua Îndrăgostiţilor

4. SPA la tine acasă. Dacă ai un buget limitat, sau dacă vrei să petreceţi o seară liniştită, într-un cadru intim, adu SPA-ul la voi acasă. Pentru a crea o atmosferă romantică, foloseşte lumânări/uleiuri parfumate şi muzică ambientală şi deschide o sticlă de şampanie sau de vin.

5. Organizează o vânătoare de comori. Fă-ţi jumătatea să se simtă ca James Bond! Creează indicii şi ghicitori şi lasă-l să le rezolve, pentru a-şi găsi cadoul.

10 idei inedite pentru Ziua Îndrăgostiţilor

6. Prefăceţi-vă că este pană de curent. Stingeţi luminile şi petreceţi seara la lumina lumânărilor. Pregătiţi o cină romantică, vorbiţi despre visurile voastre, planificaţi următorul concediu sau jucaţi jocuri – important este să vă concentraţi pe relaţia voastră, fără a fi distraşi.

7. Borcănelul cu surprize. Gândiţi-vă la activităţile pe care vreţi să le faceţi împreună cu persoana iubită, notaţi-le pe bileţele şi introduceţi bileţelele într-un borcănel sau o cutie. Extrageţi un bileţel şi bucuraţi-vă de timpul petrecut împreună.

10 idei inedite pentru Ziua Îndrăgostiţilor

8. Recreaţi prima întâlnire. Îţi mai aduci aminte de prima voastră întâlnire? Alege-ţi rochia preferată, machiază-te, coafează-te şi retrăieşte emoţiile de la începutul relaţiei!

9. Programaţi-vă un tur al oraşului. Cât de bine vă cunoaşteţi oraşul? Pentru o zi, fiţi turişti la voi acasă şi descoperiţi secretele locurilor voastre preferate. Şi, cine ştie? Poate veţi găsi noi destinaţii pentru plimbări romantice!

10. Pregătiţi cina împreună. Indiferent dacă alegeţi felul vostru preferat de mâncare sau vreţi să experimentaţi cu ceva nou, nimic nu se compară cu o cină pregătită împreună. La urma urmei, dragostea trece prin stomac, nu?

Nu aştepta Ziua Îndrăgostiţilor pentru a-i arăta jumătăţii tale cât de mult înseamnă pentru tine. Surprinde-o cu gesturi mici şi întâlniri inedite şi sărbătoreşte iubirea în fiecare zi!

Photo credits: Pinterest

Publică un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.