Ispal, clientul Ageo Biz, premiat pentru inovaţie în afaceri

9 decembrie 2016 de AGEO Biz0
Gala-BD_Cover.jpg?fit=1200%2C444&ssl=1

Luni, 5 decembrie 2016, a avut loc la București ce-a de-a doua ediție a Galei Business Days. În cadrul evenimentului au fost premiați antreprenori și manageri din toată țara, care s-au remarcat prin pasiunea, munca și determinarea lor. Nominalizații și câștigătorii din acest an sunt profesioniști care au dezvoltat și conduc afaceri de succes și care constituie modele pentru tânăra generație de antreprenori români.

Gala din acest an a avut trei categorii de premii:

  • premii regionale (categorii: Performanță, Excelență, Inovație, Impact pozitiv în societate)
  • premii naționale (categorii: Leadership, Educație, Femeia de afaceri a anului 2016, Start up-ul anului 2016, Managerul anului 2016, Antreprenorul anului 2016)
  • premiile speakerului și moderatorului anului 2016 (categorii: Inspirație, Tehnica de prezentare, Livrare conținut, Sex feminim, Moderatorul anului 2016).

gala-bd_covergala-bd_facebook-cover_2 gala_business_days_2016

gala-bd-cover_3
gala-bd-cover_3

ISPAL, client al AGEO Biz, a câștigat premiul la categoria Inovație, în cadrul căreia au fost premiate capacitatea organizației de a genera valoare prin inovație, de a regândi modelul de afaceri pentru a se adapta condițiilor schimbătoare ale pieței, capacitatea de a rezolva probleme în mod creativ, abilitatea de a transforma provocările în oportunități, capacitatea de a genera soluții creative la problemele existente în piață și performanța economică.

Premiul a fost acordat pentru lansarea platformei 3DMAG, platformă online care permite configurarea integrală a unui spațiu definit, de la finisajele pentru pereți și pardoseală, uși și ferestre, până la diferite obiecte decorative. În tot acest ansamblu, articolele de mobilier prezente în catalogul de produse ISPAL pot fi configurate și așezate în cameră. Platforma online 3DMAG reprezintă cea mai nouă tehnologie de proiectare și configurare a pieselor de mobilier, personalizate în funcție de spațiul și bugetul alocat.

Mai multe detalii despre platforma 3DMAG puteți găsi aici.

gala_business_days_2016_2

ISPAL este liderul ieşean pe piaţa mobilierului şi a amenajărilor, cu două sedii în Iaşi şi Suceava, peste 120 de angajaţi şi cu o cifră de afaceri de peste 6 milioane € înregistrată în anul 2014.

În anul 2013 ISPAL a inaugurat Parcul Industrial pentru Mobilier și Amenajări, cu o gamă largă de produse şi servicii oferite în cadrul showroom-ul său, dar şi prin intermediul celorlalte proiecte: MOBILA GRANDE, parte  a Expoziției de Mobilier și Amenajări ATRIA CENTER, Biroul de Arhitectură şi Design ENTUZI, birourile de proiectare specializată, platforma de comandă mobilier Fabrica de Mobilă On-line 3DMAG, zona mobilierului pentru copii MAISON DODO, fabrica dotată cu utilaje şi echipamente ultramoderne pentru aplicare cant ABS, debitare, găurire, frezare şi gravare, depozite, magazinele specializate de cant şi feronerie şi alte spaţii dedicate partenerilor şi dezvoltatorilor din domenii similare sau conexe.

gala_business_days_2016_3

AGEO Biz a început colaborarea cu ISPAL în anul 2013, odată cu inaugurarea Parcului Industrial pentru Mobilier și Amenajări ISPAL. În cei aproape trei ani de colaborare, AGEO Biz a oferit următoarele servicii: consultanţă şi sprijin în dezvoltarea şi consolidarea departamentului de marketing şi relaţii publice, dezvoltarea şi implementarea Planului Anual de Marketing şi Relaţii Publice, organizarea de sesiuni de teambuilding şi traininguri de comunicare şi relaţii cu clienţii, co-producţie şi moderare emisiuni televizate, organizare de conferinţe de presă şi alte evenimente tematice, reprezentarea societăţii în relaţia cu mass-media şi alţi parteneri strategici, stabilirea de relaţii de parteneriat şi stagii de practică cu facultăţile iesene de profil – Facultatea de Design, Facultatea de Arhitectură, Facultatea de Construcţii.

AGEO BIZ este partener Business Days prin coordonarea relațiilor cu partenerii media și prin asigurarea serviciilor de comunicare pentru zona Iași/Moldova.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.