Fericirea vine la pachet cu multe surprize

16 februarie 2021 de admin0
Infinity-Notes-in-parteneriat-cu-AGEO.png

Ce spui de vești bune încă de la începutul săptămânii?

Citim de multe ori că fericirea este la îndemâna noastră, doar să îi dăm timp să se manifeste. Uneori ni se pare ca nu suntem suficient de fericiți sau nici nu prea mai știm să definim ce ne face fericiți.

Suntem implicați în atât de multe activități, avem un loc de muncă sau o afacere pe care o coordonăm, poate o familie, copii și alte activități sociale și de voluntariat în care ne implicăm, și timpul ni se scurge printre degete.

Poate vrem să mai avem un pic de timp și pentru noi, doar pentru noi…dar când?

Dacă mai ești și antreprenor sau manager, știi că pentru creșterea engagementului angajaților la locul de muncă, noi, antreprenorii, facem poate prea multe și tot pare insuficient. Alteori, printr-o singură alegere diferită, poate fi foarte puțin din partea dumneavoastră, dar cu impact pentru angajați și eficient pentru întreaga companie.

Și eu, Amalia Georgescu, sunt manager și reprezentantul unei afaceri locale, AGEO Events, și caut mereu soluții de fidelizare și de motivare a angajaților.

Îmbin mereu tot felul de idei și anul acesta am găsit ceva nou!

De curând am stabilit un nou parteneriat, împreună cu altă afacere locală, Design Pathways, și ne-am gândit cum putem aduce mai multă fericire în viața oamenilor.

Astfel, am creat mai multe pachete Infinity Notes, aducătoare de bucurie, în care am pus cu grijă creații și produse ale afacerilor locale. Iar aceste pachete pot fi oferite angajaților tăi, ți le poți face cadou ție sau oricui dorești să îi aduci un strop în plus de bucurie și emoție.

Dacă vrei să faci un cadou inedit în Luna Martie sau cu orice altă ocazie, te invităm să descoperi pachetele Infinity Notes, iar dacă aplici codul promoțional AGEO10 ai din start 10% discount. Aici ai toate pachetele: https://infinitynotes.eu

Cum ți se par cadourile?

Așa e că vrei să îți iei și ție și să le dăruiești și celor dragi ție?

Cum ar arăta o zi din viața unei persoane care primește în luna martie mai mult decât un cadou, mai mult decât un obiect?

Ceva deosebit, ceva valoros și special, care să contribuie cu adevărat la:

  • Bucuria de a trăi viața de zi cu zi
  • Expansiune, descoperire, ușurință
  • Susținere
  • Prosperitate

În fiecare pachet veți regăsi Agenda Fericirii, creată de Anamaria Popa – fondator Design Pathways, agendă personalizată în totalitate, care poate contribui la creșterea stării de bine a celei ce o folosește.

Prin cumpărarea oricărui dintre pachete, sunteți o contribuție atât pentru cei care primesc cadourile, cât și pentru antreprenorii locali care vă sunt recunoscători că alegeți să cumpărați de la ei.

Oferta este flexibilă și există disponibilitate pentru număr mai mare de cadouri sau alte personalizări, ca să îți promovezi și logo-ul companiei tale, astfel încât să faci alegerea cea mai potrivită pentru tine.

Alege ce pachete ți se potrivesc, comandă-le, adaugă discountul promoțional AGEO10 cu 10% discount, și hai cu bucurie și zâmbete, căci… FERICIREA este la îndemâna ta…dar uneori parcă ai nevoie de cineva să ți-o arate!

Descoperă-ți fericirea cu AGENDA FERICIRII și pachetele de cadouri INFINITY NOTES!

admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.