Femeia Nichi – O femeie impresionantă

5 iunie 2019 de AGEO Biz0
21764774_1702016593150879_7814023758436344103_n.jpg

Atelierele de creaţie Nichi au reuşit pe parcursul anilor să ofere femeilor o experienţă minunată, răspunsuri la nevoia acestora de a se cunoaşte, de a exprima ceea ce sunt, ceea ce vor.

Cu o estetică ce a impus întotdeauna pe piaţă un standard înalt şi recunoscut al calităţii materialelor, texturilor şi execuţiei, colecţiile Nichi definesc pentru moda românească cultura frumosului, prin stilizarea sinelui femeii, indiferent de vârstă sau etapă a vieţii. Femeia se regăseşte prin feminitate, ce este o amprentă a colecţiilor, se redescoperă în linia curată, elegantă şi preţioasă a ţinutelor.

Femeia Nichi – O femeie impresionantă

În funcție de stilul care ne descrie cel mai bine (clasic, romantic, dramatic, androgin, boem, urban, eclectic, avangardist), colecțiile Nichi aduc în atenție piese rafinate, outfit-uri senzaționale, acordate evenimentelor grandioase, recepțiilor, petrecerilor private tip bal, cocktail sau întâlnirilor bussines. Ținutele clasice sau piesele unice reflectă în mod unic personalitatea, silueta şi trasăturile femeii, oricât de pretențioasă ar fi.

Femeia Nichi – O femeie impresionantă

Tendințele actuale din modă se îmbină perfect  cu stilul elegant, glam, marcă a hainelor Nichi: fuste lungi din tafta cu un aer prețios, regal, pantaloni satinați, salopete fluide sau din catifea, rochii cu inserții de tul, cămăși senzaționale din dantelă și detalii aplicate. Toate concură la crearea imaginii unei siluete sculpturale,  impunătoare, sofisticată sau jucăușă, în stil baby-doll. Rochiile sunt  piesele care promit de fiecare dată un look elegant și rafinat: maxi din catifea și cut care urmărește linia piciorului și detalii unice sau croiuri scurte pentru siluetele mignone, cu accesorizare în zona bustierei, cu elemente din dantelă, tul, ce evidențiază frumusețea și prețiozitatea  materialelor.

Piesele vestimentare definesc femeia puternică, sigură de frumusețea ei și conștientă de schimbările fiecărei etape ale vieţii, prin definirea unui look destinat oricărei personalități.

Femeia Nichi – O femeie impresionantă

Atelierele Nichi au dezvoltat de-a lungul timpului un stil glam şi prețios, inconfundabil prin abordarea unei linii de design care subliniază feminitatea, insistând pe conturarea trupului femeii, valorizându-i armonia şi posibilitățile estetice.

În cazul ținutelor Nichi eticheta chiar contează. Brand-ul conferă măsura în care femeia devine conștientă de atuurile ei, outfit-ul fiind doar o exprimare a armoniei dintre trup şi suflet. Femeia Nichi este femeia care știe cât de minunată, sofisticată şi puternică este.

Femeia Nichi – O femeie impresionantă

Parafrazând-o pe Coco Chanel, putem comenta în dreptul brand-ului Nichi: Atunci când o femeie este îmbrăcată prost se observă îmbrăcămintea, însă, dacă este îmbrăcată impecabil, vom observa femeia.

Femeia Nichi se evidenţiază întotdeauna, în orice context, este minunată la orice vârstă.

Photo credits: Nichi Cristina Nichita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.