AGEO Events – Partenerul de încredere în organizarea campaniilor de PR și evenimentelor de înaltă ținută

15 februarie 2024 de admin0

Cu peste 18 ani de experiență în industria evenimentelor, AGEO Events este partenerul de încredere pe care îl cauți pentru a-ți transforma conceptul în realitate. Cu un portofoliu impresionant ce cuprinde peste 5000 de evenimente private și corporate, organizate pentru mulținaționale, companii din diverse domenii, suntem dedicați să aducem magie cu fiecare orice ocazie


https://ageo.ro/biz/wp-content/uploads/2024/02/Tari-in-care-echipa-AGEO-Events-a-organizat-evenimente-1.png

Suntem mândri să afirmăm că abilitățile noastre nu se opresc la granițele naționale, iar datorită experienței vaste în organizarea evenimentelor internaționale, suntem capabili să gestionăm proiecte la standarde înalte, indiferent de locația aleasă.


https://ageo.ro/biz/wp-content/uploads/2024/02/Tari-in-care-echipa-AGEO-Events-a-organizat-evenimente.png

Un aspect distinctiv al echipei noastre este prezența doamnei Amalia Georgescu, fondator și owner AGEO Events, ce are un palmares impresionant, cu peste 3000 de evenimente și training-uri organizate și moderate. Experiența sa vastă și abilitățile sale remarcabile asigură faptul  că fiecare eveniment va fi gestionat cu meticulozitate și atenție la detalii.

Indiferent de industria sau locația aleasă, echipa de specialiști AGEO Events abordează cu profesionalism și este pregătită să îți ofere servicii complete pentru a transforma orice idee într-un eveniment memorabil. De la conferințe și training-uri, până la petreceri private și evenimente speciale, ne vom ocupa de fiecare aspect al procesului organizatoric și vă vom pune la dispoziție un pachet complet de servicii precum:

  • Marketing digital
  • Organizare eveniment
  • Consultanta PR si comunicare pentru cresterea vizibilitătii și notorietății companiilor, atat din Romania cât și din Europa

Creează povești cu AGEO Events!

admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.