AGEO este acum marcă înregistrată!

30 octombrie 2017 de AGEO Biz0
22789153_876617889172578_9058609484489633509_n1.jpg

Avem bucuria să anunțăm partenerii, clienții şi prietenii că  numele AGEO a devenit marcă înregistrată. De 12 ani ne definesc valori, principii şi comportamente care generează rezultate excelente pentru obiective abordate coerent, în scopul livrării celor mai bune servicii și a unor experiențe memorabile: consultanță, training, coaching, programe personalizate, workshop-uri, management eveniment, design eveniment.

Pe baza experienței acumulate în timp, a profesionalismului, originalității şi creativității asigurăm celor care apelează la serviciile noastre (companii, organizații, persoane fizice) soluții complete (concept, planificare, coordonare, styling)  pentru orice tip de eveniment, privat sau corporate.

AGEO a câștigat încrederea partenerilor și a clienților printr-o abordare centrată pe atenția la detalii, calitatea serviciilor livrate, promptitudinea și capacitatea echipei de a se adapta oricăror provocări. Portofoliul şi experienţele clienţilor noştri confirmă acest lucru. O astfel de prestație a adăugat valoare experienței profesionale, materializată, iată, în marca AGEO – un nume, nu doar un brand.

Mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și pentru povestea de succes pe care o scriem împreună!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.