Bridezilla sau Happy Bride? Adevăratul rol al unui Wedding Planner!

15 iunie 2018 de AGEO Weddings0
423036_10150596792503788_342060297_n-crop.jpg?fit=639%2C707

Timpul este cea mai valoroasă resursă de care dispunem. Un Wedding Planner înţelege acest aspect foarte important şi eficientizează, prin experiență și pregătirea sa, etapele definitorii ale unui eveniment.

Un Wedding Planner se ocupă de toate detaliile, economisind timp și energie în contextul extrem de ocupat al vremurilor actuale, când nu mai este disponibilitate de a  consuma resurse valoroase de timp sau când mirii sunt la distanţă. Dar ce face un Wedding Planner?

  • Negociază profesionist contractele cu furnizorii de servicii și preia presiunea care se naște din rezolvarea tuturor aspectelor legate de eveniment (stres, lipsa timpului, neînțelegeri, atenţia la diverse detalii, plăţi etc).
  • Un organizator profesionist cunoaşte cele mai mici detalii și situaţii care se pot ivi și care pot crea tensiuni, încercând să previzioneze aceste aspecte.
  • Oferă sfaturi de specialitate (alegerea unei teme sau a unui concept, a elementelor de grafică şi print, florilor, decorului, diversele rezervări, etc.).
  • “To do lists” poate constitui o sursă de stres și emoții negative pentru miri. Wedding Planner-ul preia această listă şi se asigură că lucrurile se întâmplă sau le expune beneficiarilor pentru a fi rezolvate în timp util.
  • Scutește consumarea inutilă a timpului în privința drumurilor făcute în diverse locații, telefoane, întâlniri, furnizori, documentare, căutări etc.
  • Evită stresul generat de responsibilitatea pe care o pot avea diferiți membrii ai familiei sau prieteni în organizarea evenimentului.
  • Intervine cu inspirație și promt în orice situație neprevăzută ivită chiar în ziua evenimentului.
  • Poate sfătui cu creativitate și pricepere în funcție de toate coordonatele menționate anterior de către miri.

Bucuria și liniștea de a ști nunta monitorizată atent și profesionist generează o stare de confort interior care se va vedea pe chipul beneficiarilor pe tot parcursul evenimentului. De altfel, mulţi miri şi-ar dori să fie “invitaţi” la propria nuntă!

Aminteste-ţi mereu, Wedding Planner-ul poate fi “asul din mânecă”!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.